The Voice стана на 3 години! Честито колеги :)

Родни звезди, гостували в шоуто Planet Voice, подариха изпълнения наживо за 3-тия рожден ден  на Телевизия The Voice в столичния Клуб Viper Rooms в събота, 21-ви ноември.  Домакини  на купона бяха познатите от екрана на The Voice T

2009-11-23 17:24:46
The Voice стана на 3 години! Честито колеги :)
Родни звезди, гостували в шоуто Planet Voice, подариха изпълнения наживо за 3-тия рожден ден  на Телевизия The Voice в столичния Клуб Viper Rooms в събота, 21-ви ноември. 

Домакини  на купона бяха познатите от екрана на The Voice TV Диди и Играта.

За радост на всички приятели на музикалната  телевизия, Мария Илиева и Графа  откриха парти-концерта с мега-хита си „Чуваш ли ме“. Те пожелаха на екипа на The Voice още дълги години да подкрепят родната поп музика.

Goodslav и Лора  Караджова взривиха тълпата с  нашумелия си хит „Кво ти  мисля“ и подариха на рождениците  плюшена маймуна с веселото  пожелание маймунските номера  от ефира на The Voice никога да не свършват.

Галя представи  нова версия на песента си „3 минути до шоу“ в компанията на атрактивен женски балет с още по-атрактивно кабаретно облекло. 

Фурор предизвикаха бийт-бокс уменията на Skiller, който беше бурно аплодиран от множеството и подкрепян от ефектно денс шоу на би-бойс.

Между представянето  на отделните изпълнители на сцената  Диди и Играта от The Voice TV ръсеха закачки  и забавляваха публиката с  игри и награди. Една от наградите  беше възможност за фен на The Voice да се запознаe лично с любимите си български поп звезди и да побъбри с тях на питие във ВИП-сепарето на клуба.

Денс-формацията Deep Zone подари на рождениците  „предпремиерно“  най-новото си парче, а вокалистката Йоана отново демонстрира стил с  избора си на сценичен тоалет. Соловият проект на Диан от Deep Zone с бившия вокалист на Gravity Co. Явор също прозвуча за първи път специално за приятелите на The Voice TV.

Александра  Раева от проекта Star Tattooеd взриви гостите  с нашумелия си сингъл „Baby“. Чисто  нова песен подари на рождениците Криста. А KNAS и B.O.Y.A.N. едва се измъкнаха от многобройните обожателки след като изпълниха хита си „Комплименти“.

ЛиЛана изпълни  ново парче, в което й партнира звездата Ейкън, а реакцията на публиката  показа, че това ще стане нейният следващ хит.

На финала на купона Сантра и Кристо изпълниха  горещата си песен „Тръгвай си“, макар  тоалетът на Сантра да караше феновете да се приближават към нея, вместо да се отправят към изхода. А възторжени фенки крещяха на Кристо: „Обичаме те!“

Сред гостите  на партито бяха Део, Жорж, Експлисит, журналисти и приятели на екипа на телевизия The Voice. Всички присъстващи  облизаха пръсти от огромната вкусна торта, подарена на рождениците от сладкарници  „Неделя“.

Парти-концертът  за третия рожден ден на Телевизия The Voice ще се излъчи на мястото на Planet Voice тази събота, 28 ноември, от 11 часа. Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия